Nyeste billeder

OUT!!!
OUT!!!

Mikkel modtager pokalen
Mikkel modtager pokalen

Rebekkas gode vinkel... ryggen ^^
Rebekkas gode vinkel... ryggen ^^

Bronzevindere 2012
Bronzevindere 2012

Mikkel batter
Mikkel batter

Nyheder

U12/U15 i sommerferien
Der er ingen træning mandag d. 1. juli og tirsdag d. 2. juli.Program for sommerferien følger senere.

2DIV vandt over Amager
Så fik vi spillet den sidste kamp før sommerferien med en sejr over Vikings 2. Godt forsvarsspil, god batting og med en enkelt HR af Tobias sluttede vi forårskampene af. Sejren blev på 12-5.

2DIV vandt over Stenløse
2. division spillede i aften en kamp mod Stenløse. I de 3 første innnings scorede vi 10 runs takket være flot batting fra mange (og en HR fra Tobias) og vi var således komfortabelt foran med 10-3. Et pitcherskite hos Stenløse var dog på vej til at vende kampen og vores føring blev reduceret til 10-8 før sidste inning. I toppen af 7. inning begyndte vi dog igen at få hits og kom derved foran med 14-8. Tobias var pitcher og efter en start med nogle dyre walks, så var han på vej til årets bedste præstation. Hans sidste inning var ligeså flot som de 4 forudgående, og vi vandt dermed kampen med 14-8. Udover Tobias skal nævnes Rebekka, der var sikkerheden selv på 1B trods adskillige projektiler fra de unge mænd i indfielden

2DIV vandt i Kokkedal
2 Div. spillede onsdag kamp mod Pirates i Kokkedal. Efter en lidt "shaky" start var vi bagud med 6-2 efter 4 innigs. I 5. inning fik vi gang i battet og kom foran med 8-6, hvorefter vi fik et par runs mere i 7 inning, og kampen sluttede med en sejr på 10-6. Der resterer to kampe inden sommeferien

U15 stævne i Øksendrup
U15 var til stævne i Øksendrup idag lørdag. De spillede 2 kampe og det resultere i en sejr på 5-4 mod Øksendrup og et nederlag mod Odense/Århus på 14-2. I den første kamp var vi stort set fejlfri i fielden og scorede altså tilstrækkelig med runs til at vinde. I kamp nr. 2 gik det ok indtil top 4., hvor de andre desværre scorede 8 runs. Der var dog masser af gode præstationer undervejs og skal et par stykker nævnes så kunne det være Alex Varey (fielding), Vivian (1B) og Ida (greb 2 i outfielden).

U19 kamp 13/6
Kampen mod Lyngby i aften er aflyst.

2DIV
2DIV spilede 2 kampe i igår lørdag mod Odense (oldies). Der er primært tale om tidligere 1. divisions spillere, og de har ikke helt glemt at slå til bolden. I første kamp spillede vi dog rigtigt godt og takket været flot pitching af Lukas, god batting fra rigtig mange og en grandslam fra Jonas så vandt vi kampen med 11-1 (mercy efter 4 inning). I anden kamp kom vi foran med 3-1 efter 3 innings, men top 4 blev dyr. Først blev Jakob skadet (Bold på læben) og derefter lavede vi en del fejl i fielden, så Odense scorede 6 runs. Dette prægede efterfølgende vores batting og vi tabte kampen med 12-3 (mercy efter 5 innings). Samlet set var det dog en godkendt indsats.

U12 stævne i Gladsaxe
Dagens U12-stævne i Gladsaxe var præget af masser af sol, godt softball og en masse glade mennesker. GSK vandt begge kampe, henholdvis 9-1 over Amager og 10-4 over Stenløse, og dermed stævnet. 11 af vores 12 U12-spillere var mødt frem til kamp, så det ser rigtigt lovende ud for fremtiden.

U12 stævne Stenløse
U12 spillede ligeledes 2 kampe lørdag. Begge kampe var mod Stenløse. Efter en vintersæsson hvor vi har kæmpet med at få nok spillere til holdet, så ser det efterhånden rigtigt fint ud. Niveauet er ganske højt hvilket og den første kamp blev vundet med overbevisende 14-6. Den anden kamp var mere jævnbyrdig men også den kamp blev vundet med 7-5. Kig forbi til vores eget U12-stævne næste lørdag (1/6), og se hvordan det går holdet i kampe mod Stenløse og Amager.

U15 stævne i Stenløse
U15 spillede 2 kampe. Den første kamp var mod Stenløse, som de tabte klart på trods af holdets nye spillere (i.f.t. sidste år) viste mget stor fremgang. Den anden kamp mod Hørsholm var mere jævnbyrdig, men vi var dog løbende bagud med 5-6 efter 1. inning og 6-8 efter 2. inning. Vi endte dog med at tabe kampen, men generelt nogle meget opløftende præstationer. Holdet var endda afbudsramt, så muligheden for at slå de samme hold ved kommende stevner er absolut til stede. De næste stævner er i Øksendrup og Århus og spillerne opfordres hermed til at melde sig til (eller fra) i starten af næste uge. Forældre til U12 og U15 send gerne nogle billeder vi kan slå op på siden

U12 og U15 træning
U12 og U15 træning er aflyst d. 7. og 8. maj på grund af juniortur til Holland.

1. division i Gladsaxe
For første gang på mange år spilles der 1. divisionskamp i Gladsaxe når GSK/Vandals søndag 5.5 møder landets førende hold Hurricanes fra Hørsholm kl. 11 og kl. 13


Familiedag
Lørdag d. 27. april er der familiedag. Reserver allerede nu dagen. Yderligere information herom følger.

Banedag
Vi har banedag lørdag d. 20. april fra 10 til 12. Alle er meget velkomne.

Udendørs træning
På grund af det kolde vejr, så er den udendørs sæssonstart skubbet et par uger. Første udendørs træning er d. 15. april. Vi er derfor nødt til at fortsætte træningen indendørs i endnu et par uger. For seniorer og U19 er der 2 indendørs træninger (3/4 og 10/4) og for U12/U15 er der 1 indendørs træning (8/4).

U15
U15 blev nr. 4 ved indendørs DM. Amager og Stenløse viste sig at være for stærke for de øvrige hold, men U15-holdet spillede fint op med både Hørsholm (vandt) og Odense (tabte).

U12
U12 fik en flot 2. plads ved indendørs DM. I den indledende gruppe tabte holdet klart til Stenløse, men finalen mod samme hold blev en meget spændende affære indtil Stenløse scorede 5 runs i sidste inning, og dermed fandt kampen med 5-1.

Træningstider
Vi forventer at starte udendørs tirsdag efter påske. Nye træningstider kan findes på hjemmesiden under de enkelte hold. Der er ikke flere indendørs træninger for juniorne. Seniorne har endnu 1 indendørs træning i påskeugen.

U12 og U15
Husk at der er indendørs DM for U12 og U15 i denne weekend. GSK er igen vært for dette arrangement.

2DIV
Rody har desværre ikke set sig i stand til at fortsætte som 2DIV træner pga. arbejde. Det er derfor glædeligt at Christoffer har accepteret at overtage træningen med øjeblikkelig virkning.

U19 DM
GSK tabte idag finalen i U19-rækken med 4-5 til et hold bestående af spillere fra 4 andre klubber. Det var dog spændende undervejs og vi måtte ud i ekstra innings før vinderen blev fundet.

2. Division kampprogram klar!!
Kampprogrammet for sæsonen 2013 ligger klar. Gå allerede ind og tilmeld jer kampene, med jeres log ind.

Ingen træning i uge 7
Der er ingen træning i vinerferien, idet skolen er lukket.

Donationsprogram
Stor pengedonation til idræt for fattige børn

Børn i familier, hvor der ikke er råd til foreningskontingenteller sportsudstyr, får nu hjælp fra et stort donationsprogram, som DIF, Procter & Gamble og føtex står bag.Generalforsamling
Der er generalforsamling d. 14. marts kl. 18:30.

Juleferie
Vi holder juleferie indtil søndag d. 6. januar.

U19 VM
Danmark slog idag Indien med 12-0 og er derfor klar til kvartfinalen. Kampen spilles tordag kl. 19:00. Følg kampen på dette link.
Link:http://worldjuniormenfastpitch2012.com/


Følg u19 vm
Det danske u19 landshold med 7 Gsk spillere, spiller onsdag kl. 17 dansk tid mod India. Hvis vi vinder kampen er vi i kvartfinale. Kampen life streames. Link:http://worldjuniormenfastpitch2012.com/
Thomas

Inddørstræning
Indendørs træning starter i uge 43.

U19
Vores U19-hold vandt i dag DM efter en spændende finalesejr på 4-3. Der var individuel hædder til både Steffan og Lukas som DM-stævnets MVP og bedste pitcher.

1. Division
GSK-Vandals vandt idag Bronzemedaljer efter et flot comeback. Bagud 6-1 efter 2. inning, vandt vi på mercey i en flot kamp i Hørsholm.

DM U19 i Hørsholm
Kom og støt vores U19 hold, kampprogram søndag d. 23. september:
‎09.30: GSK - Jokers
11.30: GSK - Vikings/Hurricanes
13.30: Vikings/Hurricanes - Jokers
15.30: Finale, #1 - #2

DM U15
Vores U15-hold vandt idag DM efter en flot sejr over Stenløse. Sejren blev overbevisende 9-1. Igen flot pitching fra Lukas og bedste batter blev Mikkel med 2 hits.

DM U15
Vores U15 hold kvalificerede sig idag til finalen efter 2 sejre over henholdvis Amager (8-0) og Odense (6-4). Især skal fremhæves flot pitching fra Jonathan og Lukas. Finalen spilles næste søndag kl. 12.00 i Stenløse.

DM U12
Vores u12-hold blev nr. 3 ved DM. Flot præsentation og Mitch blev kåret til bedste pitcher.

Bane
Vi har netop fået besked om at vores ny bane først bliver anlagt i 2013. Vi håber dog fortsat at den står klar til sæssonstart.

Afslutningsfest
Der er afslutningsfest d. 9. oktober. Yderligere information følger.

3 piger fra GSK på U19 landsholdet
Anna, Iben og Mathilde, har været med U19 Damelandsholdet i Holland i sommeren. Tillykke med udtagelsen.

sommerferie
Vi holder sommerferie i det meste af juli måned.
U12 starter igen d. 26. juli og de øvrige hold har første træning d. 1. august

Super Søndag i Stenløse
Vores 2. divisionshold spillede forårets to sidste kampe i en dubbelheader. Første kamp blev vundet 13-3 på mercy efter flot arbejde af hele holdet. Anden kamp var mere spændende. Efter at have bagud 6-1, kom GSK flot tilbage og vandt med cifrene 8-7 efter syv spændende innings.

2. Divisions kamp mod Vikings 2
Efter en meget fin indsats vandt vi 9-1 på mercy, over et rigtig godt Vikings hold i Kastrup.

Juniorstævne på Amager
Vores U15-hold vandt en spændende finale mod Amager med 6-4.
U12 vandt blev nr. 2 efter Stenløse efter nogle flotte sejre undervejs.

2. Divisions kamp I kokkedal
Vores 2. divisionshold besejrede Kokkedal Pirates på udebane med cifrene 15-3, og ligger nu godt i tabellen.

U19 Landsholdsspillere udtaget
Ikke færre end otte spillere fra GSK er udtaget til U19 landsholdet som skal til VM i Argentina i November måned. Stort tillykke til Jacob, Benjamin, Stefan, Daniel, Anton, Lukas, Trevor og Tobias. Næste år hvor EM afholdes i Danmark, ser det også ud til at vi vil være godt repræsenteret, da vi har flere talenter som er på vej, men som desværre ikke blev udtaget i år.

GSK spiller på Herrelandsholdet
Tillykke til Jacob Mortensen, der er udtaget til Herrelandsholdet, der skal forsvare EM guldmedaljerne fra 2010 i Holland i juli måned.

Slowpitch
Slowpitch træning er fremrykket til kl. 18:00 om fredagen.

To gode kampe mod Århus.
Vores 2. divisionshold spillede to rigtig gode kampe mod Århus, efter familiedagen. Vi vandt begge kampe. Skulle hilse fra holdet og sige tak for det flotte fremmøde og opbakning til holdet.

Familiedag
Familiedag er flyttet til d. 28. maj (2. pinsedag). Håber mange kan deltage.

2. Division mod Hørsholm
Efter er rigtig flot kamp torsdag aften mod Hørsholm, vandt GSK 5-4.


Slowpitch 11. maj
Slowpitch denne fredag er aflyst med baggrund i vejrudsigten.

2. Division
Et afbudsramt 2. divisions hold, og med to debutanter, spillede søndag en dubbelheader i Øksendrup. Første kamp endte 15-4 til GSK efter 4 innings. Anden kamp var mere lige, hvor vi desværre tabte med cifrene 7-6.

Baseball
3 spillere fra GSK (Tobias, Daniel og Jacob) er inviteret til MLB tryout i Mainz, Tyskland d. 8. maj. Held og lykke dernede.

Slowpitch
Der var 16 spillere til slowpitch idag fredag d. 27, dejligt vejr og hyggelige timer.

God dommertjans i Lyngby.
Tre raske drenge, Jacob som hoveddommer, Tobias og Lukas som basedommere, tog til Lyngby søndag og dømte kampene mellem Jokers og Giants. Det gjorde de rigtig flot.

God start 1. Division
Vores drenge fik en rigtig god start på 1. division.
Under ledelse af Gilles spillede holdet som består af fin blanding af unge GSK spillere og ældre Ballerupspillerne , rigtig godt. Vikings blev slået 12-2, og i næste kamp vandt vi over Stenløse Bulls med 6-3.


Træning 2. påskedag
U15 træning er aflyst hvorimod der er træning for 2. division.

Terasse
Så har vi også fået en overdækket terasse takket være Allan.

Banen er klar
Trods tåge og kun 5 graders varmt, så mødte 20 morgenfriske spillere og forældre op lørdag morgen for at gøre banen klar til den kommende sæsson. Banen har aldrig set så indbydende ud.

Generalforsamling
Der indkaldes hermed til generalforsamling i GSK.

Generalforsamlingen afholdes d. 27. marts 2012 fra kl. 19:00 i NV-lokalet på Gladsaxe Stadion (over badmintonhallen).

Fra 18:30 til 19:00 vil der være mulighed for bestilling af uniformer m.v. til den kommende sæsson. Jeg skal opfordre til at spillerne møder op i uniformer, således at de andre spillere kan få lidt hjælp til at vælge den rigtige størrelse.

Der vil endvidere være mulighed for at købe/sælge brugt udstyr.

Dagsorden for den ordinære generalforsamling.

1. Valg af dirigent og referent

2. Bestyrelsens beretning

3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab for det forløbne år

4. Godkendelse af budget

5. Indkomne forslag

6. Valg til bestyrelsen

7. Valg af 2 revisorer

8. Eventuelt

Forslag fra medlemmer skal være bestyrelsen i hænde senest 14 uger før generalforsamlingen.


Sæssonstart udendørs
Træningstiderne for udendørs sæssonen ligger nu fast og vi starter udendørs mandag d. 2. april 2012. Slowpitch og baseball starter dog først fredag d. 13. april.

Vi håber også at kunne tilbyde T-ball med start engang i maj måned.


Banedag
Husk at vi har banedag d. 24/3 kl. 09:00. Vel mødt.

Generalforsamling
Husk at der afholdes generalforsamling d. 27/3 kl. 18:30.

Træning uge 7
Der er ingen træning i uge 7, hvilket kan være endnu en god grund til at bruge nogle dage sammen med Wendi og Daniel sidst på ugen

Clinic af Wendi og Daniel
I will be visiting Denmark in February! While I'm there, GSK will be hosting a 3 day clinic from February 17-19. The instructors will be myself (Wendi Dorofee) and Daniel Nicolaisen. Our focus will be on developing good mechanics for pitching, hitting and fielding. Below you will find the general itinerary, price and other useful information. U12 and U15 will be the main focus but U19 are welcome to join. We hope you will pass this information along to your juniors and encourage them to take advantage of this unique opportunity!

Høje Gladsaxe Skole
Skolesvinget 10, 2860 Søborg

Friday, 17 February. 16:00 - 20:00. 100 kr. per person
PITCHING - You will receive intense pitching training working on mechanics, different pitches, drills, how to build speed and what you can do on your own to become a better pitcher. Please bring a catcher, if you can. There is no cost for a catcher who is there only to catch.
HITTING - If you're not a pitcher or catcher, you will receive individual instruction on your swing including proper mechanics, drills to do on your own or with others and mental approaches to hitting.


Saturday, 18 February. 9:00 - 18:00. 150 kr. per person
EVERYTHING! Review of pitching and hitting, fielding, base running, agility, stretching and fun competitions (with prizes).


Sunday, 19 February. 9:00 - 15:00. 100 kr. per person
FIELDING - We will work on infield and outfield mechanics, drills and situations.

300 kr. for the entire weekend. Please let us know in advance to receive your discount. That's almost 20 hours of softball in 3 days! Come hang out one or two days. Or challenge yourself and work out all three days! Contact Daniel to reserve a spot. Maximum 20 spots per day. Payment will be accepted when you arrive.

Please bring your own lunch and water!!

Daniel naouri55@gmail.com +45 42206727
Wendi wdorofee@gmail.comGeneralforsamling
Der er generalforsamling d. 27. marts kl. 18:30

Indendørs DM
Resultatet af weekendens bestræbelser var

3. plads til U12
1. plads til U15
1. plads til U19

Stor ros til trænerne Kurt og Daniel for deres indsats i weekenden og i løbet af vintersæsonen. Vi bliver stadig flere medlemmer i klubben, og vi kan vel efterhånden godt kalde os den førende juniorklub i Danmark. Vi søger fortsat efter trænere til den kommende udendørs sæsson, således at den gode udvikling kan fortsætte.

Tak til alle de frivillige, der hjalp med at bage kager, sætte bane op, rydde op efter sidste kamp, score-keeping og ikke mindst en tak til de U19-spillere der hjalp med at dømme til U15 om lørdagen.

Med alle de kræfter der er brugt i weekenden (og Kurt er på forretningsrejse i næste uge), så har vi besluttet at aflyse U12 og U15 træningen på mandag.


DM U19
Vores dygtige juniorspillere på U19 vandt sølv efter en spændende finale mod Stenløse. Jacob Mortensen blev kårets som DM-stævnets bedste batter.

Indendørs træning
De sidste udendørs træninger er:
3/10 for U15
5/10 for U12
5/10 for U19
6/10 for slowpitch
Seniorer er holdt

Vi holder derefter en lille pause inden vi starter indendørs i uge 43.

Indendørs træning foregår i Høje Gladsaxe skole.

Der er følgende træningstider:

U12: Mandag 18:00 -19:30
U15: Mandag 16:15 -18:00
U19 og seniorer: Onsdag 19:00 - 21:00

DM U19
U19 DM slutspil
De 4 første hold spiller slutspil om DM medaljer, efter Page-systemet, på lørdag d. 8. hos Gilleleje Tigers, hvor programmet ser således ud:

Kl. 10:00 Kamp 1: Stenløse - Lyngby
Kl. 12:00 Kamp 2:
GSK - Odense Giants
Kl. 14:00 Kamp 3:
Taber kamp 2 - vinder Kamp 1 (taber vinder Bronze)
Kl. 16:00 Finale: Vinder Kamp 2 - Vinder kamp 3 (vinder får Guld, taber Sølv)


U15 vandt guld
U15 levede op til alle vores forventninger og fik GULD. Det er klubbens første guldmedaljer så er der en række stolte spillere, forældre, trænere og ledere, der tog hjem fra stævnet i dag. Det holdt hårdt i den indledende pulje, men i både semifinale og finale var de fuldstændig suveræne. Semifinalen mod Hørsholm blev vundet med 9-0 og finalen mod Odense blev vundet med 11-1.


U12 vandt sølv
U12 fik sølvmedaljer lørdag efter en række meget jævnbyrdige kampe. Det var over forventning og desto større var glæden hos de små og os andre.

Afslutningsfest
Det har været nødvendigt at flytte afslutningsfesten. Den vil endvidere blive opdelt, således at U15, U19 og seniorer d. 10. oktober og U12 holder d. 30. oktober. De nøjagtige tider følger snarest.

Kontingentforhøjelse
Bestyrelsen har besluttet at forhøje kontingentet for den kommende sæsson. Satserne er herefter
T-ball u/8 (5-8 år) kr. 1.200
Junior u/12 (6-12 år) kr. 1.200
Junior u/15 (12-15 år) kr. 1.200
Junior u/19 (15-19 år) kr. 1.200
Seniorer kr. 1.600
Slowpitch kr. 500
Basis-medlemskab kr. 250


Familiedag
Familiedag er aflyst p.g.a. af regnvejr.

Sølv i U19 EM

Det danske U19 landshold med 4 spillere fra GSK, Jacob Mortensen, Mikkel Pensdorf Andersen, Stefan Buntzen Christensen og Benjamin Fromberg Gorlen er lige kommet hjem fra EM i Tjekkiet med en flot sølvmedalje i bagagen. Holdet vant alle sine kampe mod Croatien, Israel og Storbrittanien, men holdet fra Tjekkiet blev for stærkt og i finalen slo de danskerne 6-0. Til lykke med en flot 2. plads. Nu ser vi frem til junior VM i Argentina november 2012, hvor vi håber at der kan komme enda flere GSK' ere med.

Statistik på U-19 og 3. div
Der er nu lagt statistik ind for et par kampe i U-19 og 3. division. De kan findes under de forskellige hold, når man er logget ind.

Familiedag
Vi holder familiedag d. 7. august fra 10:00 til 14:00. Som altid spiller vi softball i 2-3 timer og spiser frokost sammen (pot-luck). Vi spiller med bløde bolde således at både forældre, søskende, venner kan være med. Gå ikke glip af denne mulighed for at lære en masse dejlige mennesker at kende.


Træning i juli
Vi er nødt til at reducure aktivitetsniveauet i juli måned, idet vores træneren skal på ferie. Nedenfor kan I set det samlede program for ugerne 26-30. Jeg håber at det er ok at det kun står på engelsk.

U12 og u15 er velkommen til at komme til sommeraktiviteter og de hehøver ikke betale herfor. Se nedenstående link for yderligere information.

U12:
No practice week 26 (however they can come to summeractivities from 09:00 to 15:00)
Normal practice week 27 (Wendi)
No practice week 28
Normal practice week 29 (Kurt)
Normal practice week 30 (Kurt)

U15:
No practice week 26 (however they can come to summeractivities from 09:00 to 15:00)
Normal practice week 27
No practice week 28, 29 and 30.
However they can come to senior/U19 practice Monday 18:30 week 26, 27, 29 and 30.

U19 (Wednesday):
No practice week 26
Normal practice week 27
No practice week 28, 29 and 30

U19/seniors (Monday):
Normal practice week 26 and 27 (Wendi)
No practice week 28
Practice (just playing games) week 29 and 30 (Lars)Juniorstævne i Lyngby
U12 spillede 2 tætte kampe mod Amager og Odense, men endte alligevel med at tabe alle deres 3 kampe. Humøret var dog højt da Mads lavede en homerun og de derfor (som lovet) fik en sodavand. U15 var anderledes effektive. De vandt alle deres indlende kampe og i finalen vandt de over Hørsholm med 9-0. MVP blev Tobias på baggrund af flot batting (2 homeruns) og sikker spil på 1. base.

3. division vandt over Odense
I den første kamp var GSK bagud med 8 point og var tæt på at tabe kampen på mercy-reglen. Holdet gav dog ikke op, og vandt kampen med 17-15 blandt andet på et homerun fra Benjamin i 7. inning. Den anden kamp blev vundet med 21-6, og bredden på pitcher pladsen blev meget synlig som kampen skred frem.

U15 vandt i Arhus
Otte morgenfriske drenge og Wendi drog mod smilets by kl. 7. Wendi og Anton kørte med tog, da vi ikke var biler nok.
Første kamp blev udsat til 12.30, da Vikings meldte fra i sidste øjeblik. Vi skulle så møde Giants og Århus i en alle mod alle turnering.
Første kamp mod Giants blev vundet med 19-5 efter god pitching af Lukas og fantastisk batting af hele holdet. Anden kamp mod Århus blev ligeledes vundet med 14-1. Igen spillede hele holdet rigtigt godt. Kampene blev afviklet over 75 min og lige efter hinanden, så det var nogle trætte
drenge der drog hjemad igen med endnu en pokal til skabet. Det lover godt for holdet i fremtiden, da vi nu har mødt alle U15-hold og ikke har tabt endnu.

Sponsorstøtte
Lægerne på Søborg Torv har ønsket at sponsorere GSK med kr. 2.500. Støtten er meget velkommen, idet vi det sidste års tid har brugt mange penge på trænere, baneforhold og udstyr.

U19 landshold
Mange års juniorarbejde har givet resultater. GSK har fået 4 spillere med på U19 landsholdet som skal repræsentere Danmark i junior-EM Tjekkiet til sommer. De 4 er: Benjamin F. Gorlen, Jacob Mortensen, Mikkel P. Andersen og Stefan Buntzen-Christensen. Godt gået drenge.

Træning aflyst 1-3 juni
Træning er aflyst onsdag, torsdag og fredag i næste uge (1-3 juni).

Årsagen er at Wendi er i Tjekkiet på den årlige juniortur og Kurt er på ferie i England.Familiedag
Bestyrelsen har besluttet at udskyde familiedagen, idet den var placeret lidt for tæt på vores eget stæven. Vi forsøger at finde et andet tidspunkt.

Juniorstævne
GSK holdt juniorstævne d. 21/5 og det blev både sportsligt og økonomisk en succes. U15 vandt i deres årgang og U12 så ud til at have det sjovt på trods af 3 nederlag. Tak til alle der hjalp til gøre denne dag speciel.

3. division tabte for første gang
Efter en god start med 4 sejre, så tabte GSK 2 gange mod Amager i søndags. Amager både battede og fieldede bedre, så det var vel fuld fortjent.

3. division i Odense
Om søndagen var det så seniorernes tur til at tage til Odense. Begge kampe blev vundet ganske overbevisende med 11-3 og 16-0. Den første kamp var dog mere jævnbyrdig end cifrene antyder, idet GSK var bagud med 2-3 efter 5 innings.

U15 i Odense
U15-holdet spillede 2 kampe mod Odense. Grundet konfirmationer, fødselsdage m.v. så havde vi lånt spillere i Hørsholm. Dette sammenbragte hold var dog godt nok til at slå Odense 2 gange. Den sidste kamp endda ganske overbevisende.

U12 i Odense
U12-holdet deltog i stævne på Fyn og de vandt 1 mod Odense og tabte 1 mod Stenløse. Ganske flot når man tager i betragtning at der var mange nye spillere på holdet.

3. division
Vores 3. divisionshold vandt sæssonens 2 første kampe i Øksendrup i overbevisende stil.

Arbejdsdag
D. 9. april er der arbejdsdag fra 10:00 - 14:00.

Træning aflyst
Træning er aflyst d. 28. marts og 30. marts på grund af reperation af gulv.

Start udendørs
Udendørssæssonen starter mandag d. 11. april. Træningstiderne kan du finde under de respektive hold.

Dommerkusus og tur til Tjekkiet
Der skal mindes om, at der er dommerkusus d. 2. marts kl. 19:00 og juniortur til Tjekkiet d. 31. maj. Tilmelding sker via mail til holdleder.

Generalforsamling
Der holdes generalforsamling d. 24. marts 2011 kl. 19:00 på Gladsaxe Idrætscenter på Gladsaxevej (lokalet over badminton).

Forslag fra medlemmer skal være bestyrelsen i hænde senest d. 10. marts 2011.

Træning i uge 7
U12 og U15 træning er aflyst i uge 7.

Bronce til U12 til DM
Store nederlag i de 2 første kampe var ikke den bedste start for de helt små. Der var mange nye på holdet, så det var måske ikke helt uventet. Desto mere positivt var det at holdet i sin 3. kamp vandt over Hørsholm med 7-1. I kampen om 3. pladsen vandt holdet i ekstra inning over Lyngby med 2-1. Sikker pitching fra Christine og flot fielding fra Christian.

Dommerkursus
Der er dommerkursus d. 2. marts kl. 20:00 på Høje Gladsaxe skole. Meld tilbage til Lars såfremt du kan deltage. U19 og senior træningen er af samme årsag aflyst.

U15 -træning
Træning er aflyst d. 24/1.

Sølv til U15 til DM
Til de af jer der ikke var til stede kan jeg fortælle at drengene (og pigerne) spillede 4 kampe i en indledende gruppe, hvor de vandt 3 og tabte 1. Dette var tilstrækkeligt til at de kvalificerede sig til finalen. I finalen skulle de møde Amager som de allerede havde slået i den indledende pulje med cifrene 2-1.

Finalen blev igen en pitcherdyst, men denne gang træk Amager desværre det længste strå, idet de vandt kampen med de usædvanlige cifre 1-0. Flot pitching af Lukas og imponerende hvordan de nye på U15 (Amalia, Christine, Matthias, Sebastian) klarede sig.

Det bliver spændende at følge holdet når vi går udendørs.

Juleferie
U15 har træning på mandag d. 20/12 kl. 16:00.
U12, U19 og seniorerne holder juleferie.

Jacob Mortensen
Jacob Mortensen, som for tiden er i USA, er udtaget til seniorlandsholdets bruttotrop. Vi ønsker tillykke og håber du får være med hele vejen.

Wendi Dorofee
GSK har igen i år lavet en aftale med Wendi Dorofee. Som sidste år vil hun coache klubbens hold i nært samarbejde med klubbens andre trænere. Wendi kommer 1. april 2011 og bliver hele sæsonen.

Indendørs træning
Indendørs træning starter d. 27/10 for U19 og seniorer og d. 15/11 for U12 og U15.

Sølv til U19
U19 vandt idag sølv ved DM. Efter stort tab til Stenløse Bulls i indledende kamp, efterfulgt storsejer over Oysters med 15-1 og mercy i 4. inning i semifinalen. I finalen mødte holdet igen Stenløse. Vores unge hold, havde føringen ind i 4. inning hvor Stenløse kom op på 3-3. I 5. inning lavede Stenløse 4 runs, og trods et homerun af Stefan Buntzen i 6. inning så tabte vi desværre kampen med 7-4. Dette nederlag ændrer dog ikke på at GSK med 3 sølvmedaljer i U12, U15 og U19 kan prale af at være den klub i Danmark med de bedste resultater i juniorrækkerne. I den forbindelse skal det nævnes at Jonathan Skov var med på alle 3. hold og kunne tage 3 sølvmedaljer med hjem. Daniel Nicolaisen blev kåret til best batter og Mikkel Andersen til turneringens MVP

DM i U15
Søndag var det U15 der skulle spille DM og GSK stillede med et meget sammenspillet hold, idet drengene har spillet sammen i 2-3 år. Resultaterne i løbet af sæssonen havde dog været noget svingende, så forventningerne var forholdsvis afdæmpede. Spillet i den indledende pulje ændrede ikke på den opfattelse, idet holdet kvalificerede sig til semifinalen med lodder og trisser. I semifinalen skulle holdet møde Amager, som indtil da havde været turneringens tilsyneladende bedste hold. Holdet fra Gladsaxe var da også bagud før sidste inning med 3-5. Med 2 outs lykkedes det dog at score 3 runs og dermed vinde kampen med 6-5. I finalen mod Lyngby var der der i indledningen ikke mange his i Gladsaxe-drengene, så holdet var bagud med 6-0 før sidste inning. Med 2 outs lykkedes det dog at score 5 runs, inden en ground-ball gjorde en ende på en vanvittig spændende sidste inning. Børnene kunne dog godt fejre sølvmedaljen,og med stort set det samme hold til rådighed næste år, så kan det næsten ikke blive andet end guld. For 2. dag i træk var det en GSK-spiller der løb med æren som turningens MVP, så et stort tillykke til Anton Brown.

DM i U12
I denne weekend blev der spillet DM i softball på Amager. Lørdag var det for U12 og Gladsaxe Softball Klub (GSK) stillede med et hold bestående af rigtig mange nye spillere. På trods heraf var der store forventninger til børnene, idet de tidligere på sæssonen havde vundet 2 stævner. I den indledende pulje blev kampene vundet overbevisende på flot batting, sikker fielding og stabil pitching. I U12 er det meget usædvanligt at der laves homeruns (når batter når hele vejen rundet), men det var ikke desto mindre hvad Kristian Kaae præsterede i hans første at-bat i den første kamp.
I semifinalen mod Hørsholm nåede de mange forældre at blive nervørse, idet vi kom bagud med 0-2 efter første inning. Efterfølgende battede børnen dog flot og endte med at vinde semifinalen 11-6. I finalen skulle vi møde vores ærkevenner fra Amager, og kræfterne var åbenbart brugt op. I hvertfald blev finalen tabt stort på grund af 1 dårlig inning. Børnene var dog lykkelige for deres sølvmedaljer, og Alex Nielsen fra GSK blev kåret som turneringens MVP (mest værdifulde spiller).


3. division slutted flot af
3. division spillede deres sidste kampe i denne sæsson. Modstanderen var Øksendrup som vi i øvrigt vandt over i sæssonens 2 første kampe. Med 20 spillere til rådighed spillede vi dagens dobbelt-headder med stort set 2 forskellige hold. I den første kamp spillede vi med vores U19-hold og vandt overbevisende 10-0. I den anden kamp spillede "de gamle" med og vi førte med et par runs da kampen blev afbrudt på grund af en diskvalifikation af en spiller fra Øksedrup og dermed vandt GSK på grund af reglen om minimum 9 spillere. Da alle havde lyst til at spille videre, så spillede vi bagefter en træningskamp mellem de unge på U19 og "de gamle", som "de gamle" vist nok vandt.

Marco Mignola
Nogle af jer sikkert allerede mødt Marco. Han er italiener og spiller/træner baseball i Italien. Han opholder sig i Danmark indtil starten af februar måned, og han vil gerne træne nogle af vores hold når Wendy tager hjem i slutningen af september. I hører nærmere herom, såsnart træningstider for den indendørs sæsson foreligger.


U15 fik en 3. plads ved stævnet i Stenløse
U15 fik en pæn 3. plads, idet vi igen tabte en tæt semifinale mod Hørsholm. Forinden havde holdet vundet de 2 indledende kampe overbevisende blandt andet på grund af flot pitching fra Anton.

3. divison tabte til Stenløse
På trods af dejlig sommervejr og 13 spillere til rådighed, så tabte vi 14-5 til det efterhånden ganske suveræne førerhold i 3. division.

Unique Visitor Count: